Panel för cirkelkjol bomull premium 3D blommor Elenas tryck

I lager 18,0 st
Hemma hos dig: på fredag 28.06.
270 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NT-2933


Detta mönster på andra tyger:

Detaljer

Sammansättning: 100% bomull
Vikt: 130 g/m2
Total storlek: 150x150 ± 5 cm
OBS: produkten säljs som ett mönster tryckt på tyget, inte som en färdigsydd produkt.
Digitaltryck, tygets avigsida är vit.

Upptäck glädjen i att sy med vår tryckta cirkelkjol panel som gör sömnaden enklare och sparar tid. En panel innehåller alla storlekar, justera bara midjevidd till önskad storlek. Välj bland vårt urval av design och börja sy. Den cirkelkjolen med 3 cm midjelinnig är perfekt för sommardagar, materialet är behagligt luftigt. Om du vill ha ett originalförfattartryck - en cirkelkjol är det rätta valet. Mönster, originaldesignen och trycket skapas här på Takoy. Kjolen är tryckt på bomull premium. Det är ett naturligt vävt bomullstyg med atlasväv - det är därför det kallas bomullssatin. Men på grund av namnet bomullssatin förväxlas tyget ofta med polyestersatin, medan det nästan inte har något gemensamt med det. Bomullssatin är verkligen ett av de finaste naturtygerna av högsta kvalitet med 100 % bomullsinnehåll. Det är ett slitstarkt, andningsbart och absorberande, icke-elastiskt, lätt tyg, mycket bekvämt att bära, men samtidigt är det ett extremt slitstarkt material som kräver lite underhåll. Bomull premium är tryckt med den mest miljövänliga, vattenbesparande digitala tryckmetoden med miljövänliga bläck. Eftersom det är ett naturmaterial krymper det vid tvätt, så vi rekommenderar förtvätt innan sömnad, eller krympning genom att stryka med ångstrykning.

Hur man syr en panel med ett mönster på en cirkelkjol: Helt enkelt med vår fotoinstruktion. Vi rekommenderar att sy med raksöm och universalnål för tyger med en något rund spets storlek 75 till 80, ju finare material, desto tunnare spets. Sicksacka tyget med en sicksacksöm eller overlock. Välj från vårt utbud av Beissel nålar av högsta kvalitet, som tillverkas under tysk licens.

Tips 1: Glöm inte en vass och högkvalitativ skräddarsax, som säkerställer smidig klippning av tyget, men samtidigt har ett ergonomiskt handtag som kommer att vara bekvämt för dig. Använd enbart sax på tyg. Om du använder saxen på tyg och papper samtidigt försämras den väldigt snabbt.


HUR MAN SYR CIRKELKJOL FRÅN PANEL

HUR MAN SYR CIRKELKJOL FRÅN PANEL
Var omöjlig att missa! En originalpanel med designat tryckt mönster av en cirkelkjol, som du kan klippa ut direkt och kan sy även som nybörjare.
Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: