Panel för barn cirkelkjol bomull premium 3D blommor Elenas tryck

I lager 19,0 st
Hemma hos dig: på torsdag 20.06.
230 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NT-2930


Detta mönster på andra tyger:

Detaljer

Sammansättning: 100% bomull
Vikt: 130 g/m2
Total storlek: 80x170 ± 5 cm

C3- ½ stussvidd + 2cm
K1- kjolens längd
1- kjol
2- midjelinnig
OBS: produkten säljs som ett mönster tryckt på tyget, inte som en färdigsydd produkt.
Digitaltryck, tygets avigsida är vit.

Upptäck glädjen i att sy med vårt panel med tryckt mönster för cirkelkjol som gör sömnaden enklare och sparar tid. 1 panel innehåller alla storlekar, justera bara midjelinningen till önskad storlek. Välj bland vårt urval av mönster och börja sy. Cirkelkjolen är idealisk att bära på sommardagar, materialet är behagligt luftigt. Om du vill ha ett original design tryck - en cirkelkjol är det rätta valet. Mönster, originaldesignen och trycket skapas här på Takoy. Kjolen är tryckt på bomull premium. Det är ett naturligt vävt bomullstyg med atlasväv - det är därför det kallas bomullssatin. Men på grund av namnet bomullssatin förväxlas tyget ofta med polyestersatin, medan det nästan inte har något gemensamt med det. Bomullssatin är verkligen ett av de naturliga tygerna av högsta kvalitet med 100 % bomullsinnehåll. Det är ett slitstarkt, andningsbart och absorberande, icke-elastiskt, lätt tyg, mycket behagligt att bära, men samtidigt är det ett extremt slitstarkt material med lågt underhåll. Bomull premium är tryckt med den skonsammaste metoden för digitaltryck med ekologiska färger, vilket sparar vatten. Eftersom det är ett naturmaterial krymper det vid tvätt därför rekommenderar vi förtvätt innan sömnad, eller krympning genom att stryka med strykjärn med ånga.

Hur man syr en panel med mönster till en cirkelkjol: Helt enkelt med vår fotoinstruktion. Vi rekommenderar att sy med raksöm och universalnål för vanlig sömnad av tyger med en något rund spets storlek 75 till 80, ju finare material, desto tunnare spets. Arbeta tyget med sicksacksöm eller overlock. Välj från vårt utbud av Beissel-nålar av förstklassig kvalitet, som tillverkas under tysk licens.

Tips 1: Glöm inte en vass och högkvalitativ skräddarsax, som säkerställer smidig klippning av tyget, men samtidigt har ett ergonomiskt handtag som kommer att vara bekvämt för dig. Använd enbart sax på tyg. Använder du sax på tyg och papper blir de matta och försämras väldigt snabbt.


PANEL CIRKEL KJOL FÖR BARN

PANEL CIRKEL KJOL FÖR BARN
Du hittar sömnadsinspiration i videon.
Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: