Paljettyg elastiskt Pepi gul-guld

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på onsdag 31.07.
225 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15168

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 650 g/m2
Bredd: 115 ±5 cm

Glittrande tyg med paljetter - Lys upp dina aftonklänningar och festoutfits.

Våra glittrande paljettyger är en levande reflektion av glamour, stil och skoj. Detta exklusiva tyg är tillverkat med rika paljetter som gnistrar och blir det perfekta inslaget i dina aftonklänningar och festoutfits.

Huvuddrag:

Glittrande paljetter: Våra tyger är rikt utsmyckade med glittrande paljetter som fångar ljuset och skapar en fantastisk effekt.
Mångsidig användning: Detta tyg är perfekt för aftonklänningar, cocktailklänningar, toppar och andra eleganta plagg för speciella tillfällen.
Tillgänglighet av olika mönster och färger: Vi har ett brett urval av färger så att du kan välja rätt tyg för det unika modell du ska sy.
Kvalitet och lyx: Våra glittrande tyger är designade med tonvikt på kvalitet, vilket garanterar att din klänning inte bara kommer att vara vacker, utan också bekväm.
Med våra glittrande paljettyger kan du förverkliga dina idéer om eleganta och skinande aftonklänningar. Oavsett om du ska gå på en gala eller en fest, kommer våra tyger att ge din klänning precis rätt mängd glitter och elegans.

Vårt mål är att leverera dig kvalitetstyger som ger en lyxig look och känsla. Beställ våra glittrande paljettyger idag och fånga uppmärksamheten på alla sociala evenemang.


Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: