Organza glänsande lila-vinröda blad

I lager 30,8 m
Hemma hos dig: på måndag 29.07.
92 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-16129

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detta mönster på andra tyger:

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 25 g/m2
Bredd: 155±5 cm

Organza med originaldesign – luftig elegans för exklusiva projekt

Vi introducerar vår organza med originaldesign – ett lyxigt och genomskinligt tyg som ger en fin touch till alla sömnadsprojekt. Detta material kombinerar organzans mjukhet och fasta struktur med exklusiva mönster designade av våra designers och är det perfekta valet för alla som letar efter en unik och attraktiv look för bröllopsklänningar, aftonklänningar eller dekorativa element.

Varför välja vår organza med originaldesign?
Exklusiva mönster: Våra originella mönster är utformade för att ge liv åt alla tyger och ge dem en omisskännlig karaktär och stil.
Luftig och lätt: Organza är populärt för sin förmåga att ge volym och struktur utan onödig vikt – perfekt för lagrade eller volymrika mönster.
Glänsande och genomskinlig yta: Den glänsande ytan på organza ger elegans och genomskinlighet vilket är populärt vid tillverkning av lyxkläder, hem- eller juldekorationer, gardiner osv.
Brett användningsområde: Vår organza med originaldesign erbjuder mångsidiga användningsområden från bröllopsklänningar till aftonklänningar och dekorativa gardiner.
Hög kvalitet: Vår organza är tillverkad av de finaste materialen, garanterar långvarig hållbarhet och är motståndskraftig mot sträckning och slitage vid rätt underhåll.

Garanterad högsta kvalitet
Med vår organza med originaldesign får du inte bara ett tyg utan också ett konstverk som kommer att berika dina projekt och ge dem en exceptionell visuell aspekt. Upptäck skönheten och funktionaliteten i vår organza och förvandla dina kreativa idéer till verklighet med ett tyg som är lika vackert som det är praktiskt.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: