Kostymtyg med guld lurex grön

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på tisdag 25.06.
173 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15663

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 250 g/m2
Bredd: 143 cm

Elegant kostymtyg - skapa en elegant och professionell look.

Upptäck kombinationen av kvalitet och sofistikerad stil med vårt premiumkostymtyg designat för den moderna och eleganta människan. Detta vävda tyg dekorerat med eleganta mönster är rätt sätt att skapa plagg som uttrycker din individualitet och professionella attityd.

Produktfunktioner du behöver känna till:

Lyxig textur: Våra kostymtyger är populära tack vare sin extraordinära mjukhet och släta yta, vilket inte bara garanterar bärkomfort utan också enkel hantering under sömnad.
Mångsidig användning: Oavsett om du vill sy kostymer för kvinnor, eleganta kjolar och byxor eller jackor och byxor för män, erbjuder vår tyg den perfekta flexibiliteten för alla typer av sömnadsprojekt.
Slitstarkt och hållbart: Välj ett tyg som inte bara är visuellt tilltalande utan också tåligt mot slitage och frekvent användning.
Enkelt underhåll: Materialets höga kvalitet gör det enkelt att hålla dina kläder rena oavsett hur ofta du använder dem.
Snyggt mönster: Vi erbjuder ett brett utbud av vävda mönster, från klassiska till moderna, så att du kan välja exakt vad som passar din estetik och stil.
Tips om hur man syr med kostymtyg: Använd en universell nålstorlek (80 eller 90) för sömnad beroende på tjockleken på de material som ska sys.
Med vårt kostymtyg kommer dina skapelser att utstråla elegans och kvalitet. Detta tyg är grunden för en outfit som aldrig kommer att gå ur mode.

Beställ nu och börja skapa plagg som är lika unika som du är!

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: