Konfektionerad ribbad jersey Takoy blå leksaksbil

I lager 10,1 m
Hemma hos dig: på måndag 27.05.
201 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NT-2907

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr
Sammansättning: 95% bomull, 5% elastan
Vikt: 270 g/m2
Bredd: 120 cm

Konfektionerad ribbad jersey med originaltryck - unik elasticitet och stil

Visa din kreativitet med vår konfektionerad ribbad jersey med originaltryck - en exklusiv produkt som ger din garderob omisskännlig stil och komfort. Detta stretchiga tyg är perfekt för alla som letar efter kvalitets- och originalmaterial för att skapa plagg som T-shirts, linnen, polokrage, mössor och halsvärmare.

Varför välja vår konfektionerad ribbad jersey med originaltryck?
1. Stor flexibilitet och komfort: Tack vare sin elasticitet är vårt tyg perfekt för att skapa bekväma och anpassningsbara plagg som passar perfekt för olika kroppstyper och ger obegränsad rörelsefrihet. Perfekt för slim T-shirts, klänningar och linnen.
2. Exklusiv originaldesign: Vi erbjuder unika designer som du bara hittar hos oss. Vår originaldesign ger varje plagg en distinkt karaktär och unikhet som du inte kan köpa någon annanstans.
3. Extra bekväm: Tyget är extra stretchigt och bekvämt och garanterar hög bärkomfort. Det är perfekt för vardagskläder där inte bara utseendet är viktigt, utan också känslan av komfort.
4. Mångsidig användning: Oavsett om du letar efter material för T-shirts, linnen, polokrage, mössor eller halsvärmare är vår ribbad jersey så mångsidig att den passar alla kreativa behov.
5. Premium bomullssammansättning: Tack vare den högkvalitativa bomullssammansättningen är tyget lämpligt även för små barn.

Garanterad högsta kvalitet
Vi är stolta över att kunna erbjuda dig tyger som inte bara är unika, utan också högkvalitativa. Vår ribbad jersey med originaltryck är resultatet av en kombination av modern teknologi och kreativ passion, vilket garanterar att du får en produkt som överträffar alla förväntningar på alla sätt och vis.

Välj vår konfektionerad ribbad jersey med originaltryck och komplettera din klädkollektion med ett plagg som inte bara är snyggt och bekvämt, utan också fullt av originalitet och kreativitet. Var speciell med tyger som framhäver din egen stil och ger din garderob en unik touch.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: