Klädseltyg Bouclé ecru

I lager 32,7 m
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
213 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15117

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 420 g/m2
Bredd: 140±5 cm
Martindale: 90000±5%
Motståndskraft mot pilling: 3-4
Friktionsmotstånd - torr: 4-5
Friktionsmotstånd - vått: 5

Upptäck elegans och komfort med vårt högkvalitativa klädseltyg Bouclé – det perfekta valet för alla inredningar som kräver en touch av lyx och värme. Bouclé-tyget har inspirerats av det franska ordet för "vriden" och är känt för sin distinkta struktur och mjukhet som omedelbart ger djup och karaktär åt ditt hem.

Varför välja vårt klädseltyg Bouclé?
1. Oemotståndlig textur: Bouclé tyg har en unik slingstruktur som inte bara ser vacker ut, utan också är behaglig att ta på. Detta material ger komfort och visuellt tilltal till dina utrymmen.
2. Mångsidig design: Oavsett om du föredrar minimalistisk stil eller bohemisk extravagans anpassar sig bouclé perfekt till alla designkrav.
3. Hållbarhet och långvarig skönhet: Vårt Bouclé-tyg är designat med hållbarhet i åtanke – det har ett extra aviglager vilket garanterar att dina möbler kommer att se snygga och felfria ut även efter år av tung användning. Detta tyg är slitstarkt, lätt att underhålla och är ett praktiskt val för daglig användning.
4. Lyx utan kompromisser: Med bouclé tyg kan du skapa ett utrymme som inte bara är stilfullt, utan också otroligt bekvämt. Låt dig omges av mjukhet och lyx som förvandlar varje stund av relax till en minnesvärd upplevelse.
5. Enkelt underhåll: Trots sin sofistikerade struktur är vårt klädseltyg Bouclé utformat för att vara enkelt att underhålla vilket innebär att det är lätt och smidigt att behålla tygets utseende.

Perfekt användning av Bouclé klädseltyg:
Tyget är perfekt för klädda möbler som fåtöljer och soffor men är också ett populärt val för dekorativa kuddar och andra tillbehör som skapar en rik och skiktad look i din inredning. Skapa värme, komfort och hållbar stil i ditt hem med vårt Bouclé tyg.
Oavsett vilket projekt du planerar är vårt klädseltyg Bouclé det rätta valet för en snygg look som är både bekväm och hållbar. Upptäck skönheten och funktionaliteten hos vårt Bouclé tyg och förvandla din interiör till ett utrymme fullt av stil och komfort.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: