Elastiskt foder vitt - dederon

I lager 35,7 m
Hemma hos dig: på fredag 26.04.
40 kr
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14660
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 55 g/m2
Bredd: 155±2 cm
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.

Dederon i enfärgad version.

Det flexibla fodret är luftigt, lätt, bekvämt och följsamt. Stickad dederon är ett stickat foder som är lite mer följsamt jämfört med ett fast foder. Ge dig själv ett professionellt foder till dina plagg och accessoarer med Takoy-foder.

Varför välja dederon från Takoy:
1. Perfekt för sublimeringstryck: Vårt vita dederontyg är speciellt utformat för sublimeringstryck så att du kan skapa distinkta och hållbara mönster på dina plagg och accessoarer.
2. Flexibilitet och komfort: Tack vare sin elasticitet och luftighet ger dederon maximal komfort och gör det till ett utmärkt val för foder i olika typer av plagg.
3. Luftighet och lätthet: Detta material är inte bara behagligt att ta på, utan säkerställer också optimal luftcirkulation, vilket är särskilt värdefullt under varmare dagar.
4. Flexibilitet vid användning: Stickad dederon som stickat foder ger flexibilitet till dina projekt, så att du kan skapa plagg som är bekväma och estetiskt tilltalande.
5. Professionellt foder: Dederon är krympfritt, så du kan vara säker på att dina plagg och accessoarer inte bara kommer att se bra ut, utan också kommer att tillverkas med fokus på detaljer och kvalitet.

Hur man syr ett dederonfoder:
Glöm inte att köpa skräddarverktyg av hög kvalitet, som är viktiga vid sömnad. Knappnålar och tygklämmor hjälper dig att fixera tyglagren. Var försiktig med tjockleken på knappnålarna. Fodret är ett finare tyg och knappnålar med större tjocklek kan förstöra tyget och själva plagget.
Vi rekommenderar att du använder en nål för stretchiga elastiska material, tjocklek 75 till 90 beroende på materialets vikt och antalet lager som ska sys. För att bevara tygets elasticitet är det bäst att sy med en overlock-symaskin. Om du syr på en vanlig hushållsmaskin, använd en elastisk söm (sicksacksöm eller Z-söm). Välj från vårt sortiment av Beissel-nålar av högsta kvalitet, som tillverkas under tysk licens.


Tips:
Om du väljer ett dederonfoder från vårt tryckta dederonsortiment, glöm inte att matcha resten av plagget på ett harmoniskt sätt. Om du inte kan bestämma färgtonen på det övre tyget är en bra lösning att välja en färg som finns på själva fodret i åtminstone en minimal proportion. Detta kommer att ge en mycket tilltalande visuell effekt.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: