Elastisk äkta silke svart

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på torsdag 20.06.
519 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15934

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Detaljer

Sammansättning: 92 % mullbärssilke, 8 % elastan
Vikt: 98 g/m2
Bredd: 140 cm
Tygets baksida är vit.

Enfärgat äkta silke – det mest exklusiva tyg du kan ha

Vi presenterar vårt äkta silke, ett exklusivt tyg som representerar det ultimata inom lyx och anpassningsförmåga. Detta unika material berikat med en liten mängd elastan ger den perfekta balansen mellan silkets naturliga skönhet och praktiska flexibilitet, vilket gör det till det perfekta valet för att skapa kläder som inte bara sticker ut i utseende, utan också i bärkomfort.

Varför välja enfärgat äkta silke?
Extra flexibilitet med elastan: En liten mängd elastan gör att tyget bättre kan anpassa sig till kroppens rörelser, vilket ökar plaggets komfort och anpassningsförmåga utan att göra avkall på dess lyxiga utseende.
Kvalitet och komfort: Äkta silke är känt för sin mjukhet, glans och utmärkta andningsförmåga. Det ger en omisskännlig känsla av lyx och komfort på huden som är perfekt för högkvalitativa plagg.
Mångsidig användning: Detta tyg har ett stort antal användningsområden – från aftonklänningar, blusar, kjolar, halsdukar och sjalar till lyxaccessoarer som kräver material av högsta kvalitet.
Miljövänligt: Genom att använda äkta silke stöder du hållbara inköp och miljövänlig produktion och bidrar därmed till att skydda vår planet.
Elegant och tidlös look: Enfärgat äkta silke ger en sofistikerad enkelhet till varje outfit som aldrig kommer att bli omodern. Det passar perfekt för både formella och avslappnade tillfällen, så att du alltid ser snygg och elegant ut.

Garanterad högsta kvalitet
Vårt äkta silke är tillverkad med fokus på kvalitet och hållbarhet. Vi erbjuder dig ett material som överträffar förväntningarna i alla avseenden – från utseende till bärkomfort och miljövänlighet. Välj detta exklusiva silke och skapa plagg som återspeglar din kärlek till naturen, originalitet och lyx. Låt din sömnad komma till liv med ett material som definierar en ny standard för lyxkläder. Upplev glädjen i sömnad med äkta silke.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: