Designat eko-läder med tryck mörkrött pioner på grå 700g

Rating:
(1)
100% of 100
I lager 20,0 m
Hemma hos dig: på fredag 19.07.
279 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-12317

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detta mönster på andra tyger:

Detaljer

Sammansättning: 98% polyvinylchlorid, 2% polyuretan; bottenlagret 100% polyester
Vikt: 700 g/m2 (+/-10%)
Bredd: 140 cm ± 2cm
Tjocklek: 0,9 mm (+/-0,03 mm)
Martindale test: 120 000
Eko-läder är inte självhäftande.

Tyget skickas på rulle för att undvika skador under transporten.

Eko-läder – ett modernt och mångsidigt alternativ för dina hem- och modeprojekt

Möt eko-läder (även kallat veganläder) – ett högkvalitativt syntetmaterial som erbjuder samma estetik och praktiska egenskaper som äkta läder utan de ekonomiska kompromisserna. Med en polyuretanbeläggning är eko-läder (även känt som konstläder) det perfekta valet för ett brett användningsområde, från möbler till mode, och ger stil och hållbarhet till alla projekt.

Varför välja eko-läder?
1. Mångsidig användning: Oavsett om du vill uppdatera utseendet på dina soffor, sängar, mat- eller kontorsstolar ger eko-läder en touch av elegans och komfort. Det är också perfekt för att skapa fåtöljer, sittpuffar, handväskor och omslag till anteckningsböcker.
2. Hållbarhet och slitstyrka: Eko-läder är utformat för att tåla daglig användning och behålla sitt vackra utseende i många år och är därför ett praktiskt val för möbler och modetillbehör.
3. Enkelt underhåll: Till skillnad från äkta läder kräver eko-läder inget särskilt underhåll och är lätt att rengöra, vilket gör det enkelt att ta hand om dina favoritplagg.
4. Ekologiskt val: Eftersom det är tillverkat av syntetiska material erbjuder eko-läder ett alternativ till traditionellt läder, utan onödig användning av djurprodukter.
5. Snyggt och modernt: Med en rik palett av färger och texturer gör det eko-läder möjligt att förverkliga en mängd olika designvisioner och lägga till ett modernt och elegant inslag i alla inredningar eller garderober.

Garanterad högsta kvalitet
Vårt eko-läder tillverkas med fokus på detaljer, kvalitet och hållbarhet, vilket garanterar att du får en produkt som överträffar förväntningarna på alla sätt. Oavsett om du planerar att renovera ditt hem eller skapa unika modeplagg är eko-läder ett elegant val som kombinerar funktionalitet och användbarhet.

Produktrecensioner
  1. Quality
    100%
    Solid ekoläder, vackra färger och mönster, syr också bra

    Recension av Andrea A.

    Publicerad

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: