Bomull premium svart

I lager 47,4 m
Hemma hos dig: på onsdag 31.07.
88 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-5423

2:A KLASS::

Köp en produkt från 2:a klassens kategori. Detta är ett tyg oftast med ett mindre tryckfel som är i övrigt lämpligt för sömnad.
2:a klassens pris är från 44 kr

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Detaljer

Sammansättning: 100% bomull
Vikt: 130 g/m2
Bredd: 155 cm
Oeko tex standard 100 class I.

Bomull premium är ett naturligt vävt bomullstyg med dukbindning material. Det är tillverkat av bomullsfibrer som erhålls från bomullsträfrukter. Det är slitstarkt, andningsbart och absorberande, icke-elastiskt, lättviktigt tyg, mycket behaglig att bära, men samtidigt är det extremt slitstarkt material med lätt underhåll.

Jämfört med bomull ekonomi är denna bomull premium extra mjuk och tätare vävd. Bomull är väldigt lätt att sy med en hemsymaskin, så även nybörjare kan arbeta med det, det räcker med att sy raksöm med universalnålar och sy sömsmånen med sicksacksöm. Hushållsartiklar (handdukar, dukar, köksförkläden), samt praktiska produkter som lakan och kuddar sys av bomull. Att sy väskor och olika förpackningar är också oerhört populärt från bomull. Bomull är ett ofta använt tyg för kläder, så du kan välja det för dam och herrskjortor, klänningar och blusar. Eftersom det är ett naturligt material, krymper det under tvätt, så vi rekommenderar förtvätt innan sömnad, eller krympning genom att stryka med strykjärn med ånga.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: